Να φύγεις βιάστηκες Δημιουργός: MRS.G, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Γιώργος Ανδρουλάκης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εύχομαι μου λες να πάνε
όλα καλά για σένα
έτσι είπες κ έκλεισες
την πόρτα σου σε μένα
και μ άφησες μες την βροχή
και στα σκοτάδια
άλλη μια νύχτα για χάρη σου
να γίνομαι κομμάτια
Δεν με κατάλαβες
μα ούτε που προσπάθησες
να σβήνω μ άφησες
σε μια αγάπη που
είναι για δυο
μονος να παλεύω να σταθώ
Να φύγεις βιάστηκες
τίποτα δεν μοιράστηκες
τόσα σαγαπώ που είπες
ούτε ένα αληθινό δεν είχες
μονη σου να ζήσεις,τώρα μονη σου
μα θα με θυμάσαι
της νύχτες θα φοβάσαι
μα δεν θα με εκεί να σ'ηρεμήσω
στην αγκαλιά μου για να σε κρατήσω Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2012 |