Ξέφρενες παραλίες Δημιουργός: pantelidis, Τάσος Παντ. Δασκαλάκης Δρομολόγησε ό,τι ονειρεύεσαι ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξέφρενες παραλίες
Με τις βροχές που έφερε
της άνοιξης το βίτσιο
ο κούκος παραφώλιασε
στων φυλλωσιών το μπούστο.
Εκεί που παραλόγιζε
η συνήθεια του κούκου
ακούστηκε νησιώτικη
φλογέρα και λαούτο .
Το αεράκι σκόρπισε
χαλάζι , μαύρα νέφη
και χαρωπό ακούστηκε
το σφριγηλό το ντέφι.
Και οσονούπω έρχονται
τρίφωνες συγχορδίες…
Άμμο-άμμο , μπιτς μπαρ
ξέφρενες παραλίες.
Τάσος Παντ. Δασκαλάκης
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2012 |