Έξι άτομα!!!! Πέρασα Καταπληκτικά… Δημιουργός: zanneiotisa, Αναστασία-Νικολέττα Αγάθου Καλή σας ημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να έχετε ένα όμορφο βράδυ!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βγήκα απόψε με τους φίλους μου
Όλοι ζούσαμε στους πιο ομορφους ήχους μου
Στα γέλια και στις φωνές
Στα γλέντια και στις λαλιές.
Στο Πασαλιμάνι πήγαμε
Όλοι , έξι άτομα φάγαμε
Να υποδεχτούμε το καλοκαίρι
Να έρθει το απαλό αγερι
Ο Νίκος ,
ο Γιώργος ,
ο άλλος Γιώργος,
ο Βασίλης,
Έγω,
Κι η Κατερίνα.
Πήγαμε σε μια ψαροταβέρνα
Και φάγανε Αθερίνα.
Για τη Eurovision μιλήσαμε
Ούτε κι εγω δε ξέρω
Πόσες βλακείες είπαμε.
Για τους έρωτες μας λέγαμε
Και για μένα που είναι ο πρώτος
Όλοι με περιγελούσανε
" Κι είσαι ακόμα μικρούλα
Είναι ο πρώτος σου έρωτας
Έχει κατακτήσει αυτός μια νεραϊδούλα…
Και εμένα αυτός ήταν ο πρώτος μου έρωτας…".
Πέρασα Καταπληκτικά απόψε
Είχα έξοδο κι όλοι μου έλεγαν:
" Την αύρα του αέρα νιώσε"
Φίλοι & Φίλες μου είχα μια υπέροχη βραδιά
Σας εύχομαι κι εσάς όνειρα γλυκά
Και καλη επιτυχία στα υπόλοιπα μαθήματα!!!! :)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-06-2012 |