Xρόνια Δημιουργός: dimos-tzeni Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Χρόνια που ζήσαμε μαζί
Τώρα ξεθωριάζουν ένα ένα
Χρόνια που ζήσαμε μαζί
Τώρα είναι ξεχασμένα
Σβήνω τη μορφή σου από τη ματιά μου
Σβήνω και τα αισθήματα από τη καρδιά μου
Χρόνια που ζήσαμε
Πήγανε χαμένα
Δεν υπάρχεις τώρα πια
Είσαι στα περασμένα
Οι πληγές που μου έκανες τώρα πια θα κλείσουν
Και ένα μόνο θα σου πω σημάδια δεν θα αφήσουν
Χρόνια τώρα πολεμώ
Σε μια μάχη που δεν κέρδισα
Τώρα θα αρχίσω πια να ζω
Όσα μαζί σου δεν έζησα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-06-2012 |