Απέναντι είναι το νησί σου Δημιουργός: Γλαυκονόμη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απέναντι είναι το νησί σου
και γω στο πλοίο της γραμμής
ακροβατώ στη διαδρομή σου
θυμάμαι λόγια της σιωπής
Δεύτερη μέρα του Ιούνη
νιογέννητη η καλοκαιριά
έχει πετάξει το μπαστούνι
η αγάπη πάλι περπατά
χωρίς τα μάτια τα μαλλιά σου
δίχως το λάγνο σου φιλί
μακριά απ'τ'απότομα σκαλιά σου
έμαθε να κυλάει η ζωή
Απέναντι είναι το νησί σου
και γω περνάω μ'άλλο σκαρί
στα όνειρα μόνο μαζί σου
τι κι αν αλλάξαν οι καιροί
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-06-2012 |