Κυριακή χαράματα Δημιουργός: scarlet1977, Νίκη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κυριακή χαράματα
κι ο πάγος στο ποτήρι
δεν προλάβαινε να λιώσει
Το αλκοόλ έκαιγε τα χείλη μου
και τα τραγούδια σαν βέλη
κατευθείαν στην καρδιά
Το φεγγάρι χθες
ήταν σχεδόν ολόγιομο
με μαγνήτιζε , με υπνώτιζε
Λες κι ήταν το πρόσωπο σου
με στοίχειωνε, μ ακολουθούσε ….
Δεν ήταν όλα αυτά που με διέλυσαν...
ούτε οι άδειοι δρόμοι την ώρα που επέστρεφα
σε μια πόλη αγουροξυπνημένη και τεμπέλα
Είναι η σκέψη σου που σαν δαίμονας με καταδιώκει
και που θα πέθαινα για ένα φιλί σου στο στόμα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-06-2012 |