Φύλακας Άγγελος Δημιουργός: zanneiotisa, Αναστασία-Νικολέττα Αγάθου Ό,τι θες ζήτησε μου!!! Να ξέρεις πως θα το έχεις!!! (βασισμένο πάνω σε ένα όνειρό μου!) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Για μια μόνο στιγμη έζησα
Που με τα χίλια ζόρια το Θεό έπεισα
Να με στείλει κοντά σου
Να προσέχω όλα τα βήματά σου
Χωρίς να το ξέρεις ,
Είμαι ο φύλακας άγγελός σου
Το αγαπημένο πρόσωπό σου
Ο δικός σου σωματοφύλακας
Ο δικός σου πολύτιμος ανθρακας
Αν πέσεις,
Θα σε σηκωσω.
Αν στεναχωριθείς,
Θα σε κάνω να χαρείς.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2012 |