Όλα τα χαλάει ο εγωισμός Δημιουργός: teo g, TEO GRAMMENOS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε περιμένω στο σταθμό, πάει καιρός που έχεις φύγει,
γραμμή δίχως γυρισμό, η υπομονή μου πια λήγει.
Ένα σου χάδι αναζητώ, για λίγο στον βυθό σου να βουτήξω,
την εικόνα σου για λίγο να δω, τα μαλλιά σου απαλά ν'αγγίξω.
Έτσι απλά με ξέχασες, με προσπέρασες,
λες και σου έκανα κάτι κακό.
Έτσι ξαφνικά με πόνεσες, μα αδιαφόρησες,
πως περνάω μακριά σου εγώ.
Πες μου γιατί έπαψες να μ'αγαπάς,
την καρδιά μου σαν γυαλί την σπας.
Μου λένε αλλού να κοιτάξω, στην ζωη μου να γυρίσω σελίδα,
ότι νιώθω για σένα ν'αλλάξω, μη μένω σε μια φρουδή ελπίδα.
Μα δεν μπορώ, σ'αγάπησα επικίνδυνα ο τρελός,
δεν έχω κάτι να πω, όλα τα χαλάει ο εγωισμός. Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2012 | |