Πολλά αλλάζουν στη ζωή Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πολλά αλλάζουν στη ζωή
που δεν τα περιμένεις ,
σου έρχονται αναποδιές
ποτέ δεν της προσμένεις .
Το μόνο που σκεπτόσουνα
ήταν χρήμα και ευτυχία ,
πρέπει να μάθεις στη ζωή
υπάρχει και δυστυχία .
Δεν είναι πάντα ρόδινα
ο κόσμος έχει αλλάξει ,
πάνε τα χρόνια τα παλιά
που ήταν όλοι εντάξει .
Τώρα μετράει ο παράς
και όλα τα αγοράζουν ,
και την ψυχή στο διάβολο
την δίνουν και φωνάζουν .
Άγγελος 26/2/2011
παρέα είναι δύσκολο να σας σχολιάσω για τεχνικούς λόγους
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-06-2012 |