Μικρά κορίτσια στην παραλία Δημιουργός: AZARADEL(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένα κάποιο μήνυμα
Που κόβει τον χρόνο στη μέση
Το πριν και το μετά
Ένας γυάλινος πύργος
Που γκρεμίζεται με πάταγο
Ο άνεμος που χώνεται ξάφνου στο σπίτι
Ένα άγγιγμα που σε ξυπνάει την αυγή
Και φεύγεις για τη θάλασσα
Μέρες τώρα περιμένοντας να πετάξεις
Για να διαγράψεις την πορεία σου στο φως
Και να χαθείς
Αφήνοντας τα ίχνη σου στην άμμο
Μήπως περάσουν κάποιοι και τα δουν
Μα τα κορίτσια που γελούν πλάι στο κύμα
Σου κρύβουν την αλήθεια
Έφυγε το κοπάδι σου τη νύχτα
11-6-12 Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-06-2012 |