μα, του ντουφεκιού οι κρότοι Δημιουργός: giannis0911, X.Ι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=Comic Sans Ms]Κι αν περάσανε τα χρόνια
μένει η περηφάνια αιώνια
σαν αρρώστια στη φυλή
που δεν λέει να γιατρευτεί
σ’ όλα είμαστε οι πρώτοι
μα του ντουφεκιού οι κρότοι
τ΄ αποσπάσματος στον τοίχο,
κύκνειου άσματος ο ήχος
κι όπως λαβωμένη πέφτει
ψάχνει για να βρει τον φταίχτη
κάπου ανάμεσα στο πλήθος
το χαμένο της το ήθος.
Κι αν περάσανε τα χρόνια
γένει η περηφάνια πτώμα
στων ελλήνων τη φυλή
που δεν λέει να αναστηθεί...[/font]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2012 |