Ενα γιασεμί Δημιουργός: Plannet Voice, Ο Χρήστος και η Μαρία... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στέγνωσε η ματιά
έσβησε το αστέρι
πέτρινα φιλιά
δίκοπο μαχαίρι
δυό λεπτά σιγής
σε απλωμένο χέρι
όνειρα ζωής
ποιός μπορεί να φέρει
ένα γιασεμί
κύλησε στη γή
έσβησε η φλόγα
στο αγεράκι
έγινε σιωπή
κι έμεινε η ευχή
να' ρθη στη καρδιά
καλοκαιράκι
άγγελος στη γή
μου'δωσε πνοή
βάζει εμπρός ξανά
το καρδιοχτύπι
στην αυλή η μυρτιά
μύρισε ξανά
η αγάπη σου
πια δε μου λείπει.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-06-2012 |