Επιβεβαίωση Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
Όλοι χρειαζόμαστε επιβεβαίωση
Είτε αυτό γίνεται, με ένα απλό χαμόγελο
Είτε, μ ένα όμορφο λουλούδι
Ακόμη και με μια απλή καλημέρα
Ότι κάποιος μας σκέπτεται
Είναι η καλύτερη επιβεβαίωση
Η οποία φτάνει στο αποκορύφωμα
Όταν συνοδεύεται με ένα τρυφερό φιλί
Επιβεβαιώστε, για να επιβεβαιωθείτε
Δεν έχει σημασία η πρωτιά
Σημασία έχει η ανταπόκριση
Και όχι η ικανοποίηση του εγωισμού
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 12/06/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2012 |