Άλλαξα και ζω Δημιουργός: Tessi, Tessi Chatzοglou ευχομαι... μια όμορφη ημέρα.. ένα ξεκούραστο ΣΚ..και μια ώριμη ψήφο.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα βήματα μου πια δεν τα μετρώ
Στο τεντωμένο μου σχοινί τα χέρια ανοίγω
Το αν μ αγαπάνε πια δεν το ζυγίζω
Φτάνει ακόμα να μπορώ να αγαπώ
Απ την παρέλαση τα βήματα μου παίρνω
Τα εμβατήρια τους δεν με αφοράν
Ζέστη και κρύο αναγνωρίζει η καρδιά
Μες στο κασκόλ μου τραμπαλίζομαι και φεύγω
Άλλαξα και ζω
Μακριά απ’ αριθμούς Ψυχρούς λογαριασμούς
Πετώ και ανασαίνω
Γελάω κι αγαπώ Παίζω και λαχταρώ
μονάχα δίχως έρωτα πεθαίνω
Τα βήματα μου πια δεν τα μετρώ
Όσα περάσανε μου φέρνουν μόνο πλήξη
Ζωής μαθήματα σε σύννεφα από θλίψη
Δεν ειν ζωή αν την τσουλάς με το στανιό
Άλλαξα και ζω
Μακριά απ’ αριθμούς Ψυχρούς λογαριασμούς
Πετώ και ανασαίνω
Γελάω κι αγαπώ Παίζω και λαχταρώ
στο λέω
μονάχα δίχως έρωτα πεθαίνω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2012 |