Προειδο-ποίηση Δημιουργός: Γιώργος_Κ, Γιώργος Σ. Κόκκινος (κλαψ)...πάει η σελίδα σήμερα... :( Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ATTENTION! - ATTENTION!
Κυκλοφορεί μέσα στη σελίδα
ένας νεαρός Κομμουνιστής
που ποτέ δεν έχει αγαπήσει
και προσπαθεί να εισβάλλει
δια της βίας στην καρδιά σας...
ATTENTION! ATTENTION!
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή
απο τις κυρίες της ιστοσελίδας
προκειμένου να αποφύγουν
αυτόν τον ενοχλητικό νεαρό
που ακούει στο όνομα Γιώργος...
ATTENTION! ATTENTION!
Αγαπητές μου κυρίες αγνοήστε τον
μόνο να έχετε τα μάτια σας ανοικτά
γιατί ο επικίνδυνος ετούτος ποιητής
που δεν φίλησε ποτέ γυναίκας χείλη
προσπαθεί να εισβάλλει στην ψυχή σας...
ATTENTION! ATTENTION!
Μπορεί πανεύκολα λοιπόν να σας κερδίσει
με λόγια όμορφα που στάζουνε φιλιά
με αισθήματα απ΄την δόλια του καρδιά
ποιητικά λουλούδια σε κάθε μια σας να χαρίσει
κι έτσι στο διάβα του σαν βρει αθώα ψυχή
με τραγούδια κι αγκαλιές θα την γεμίσει...
ATTENTION! ATTENTION!
ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-12-2005 |