Καρναβάλι Δημιουργός: zanneiotisa, Αναστασία-Νικολέττα Αγάθου Δεν ειναι δικό μου!! Είναι του κολλητου μου… καλή σας μέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
Καρναβάλι[U]
Βασίλης Κότσιρας, Β' 2 Γυμνασίου [/U]
Η μέρα αρχίζει
Και βάζω μια μάσκα
Βγαίνω από το σπίτι
Και βάζω μιαν άλλη
Συνέχεια αλλάζω
Όπου κι αν πάω
Ο χρόνος περνάει
Οι μάσκες αλλάζουν
Τα πάντα κυλάνε
Εγω κουραζομαι
Γι'αυτό μετανιωνω
Και ρίχνω τις μάσκες
Και τότε αρχίζει ο πανικός
Τα πάντα μπερδεύονται
Όλοι μου λένε πως έγινα ψευτικος
Πως είμαι ένας άλλος
Κι εγω αναρωτιέμαι
Ποιος είμαι;;; Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-06-2012 |