Παραμυθένιος στεναγμός Δημιουργός: ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΟΖΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΟΖΗ Αφιερωμένο στη zanneiotisa!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάθεσαι στο μπαλκόνι σου
τον ήλιο τον μαγεύεις
μ' ένα χαμόγελο φιλί
τον κόσμο ομορφαίνεις.
Τα μάτια σου μαραίνουνε
του κόσμου τα λουλούδια
που απ' τη ζήλια καίγονται
στης μέρας τα τραγούδια.
Μου χεις χαρίσει φυλαχτό
να το χω στην καρδιά μου
να με γιατρεύει σαν πονώ
την πίκρα να ξεχνάω.
Με ένα γράμμα μου στειλες
του κόσμου τα στολίδια
και χάθηκε ο χρόνος μου
σ' αγάπης δαχτυλίδια.
Ανθίζω μέσα στο κερί
φλόγα με συλλογιέται
σαν να μουνα μικρό παιδί
που πάνω σου κρατιέται.
Το χέρι μου κρατάς σφιχτά
μαζί και προχωράμε
δυο φίλες μες τα πέλαγα
μαζί όπου κι αν πάμε.
Παραμυθένιος στεναγμός
στα χείλη σου έχει σβήσει
που τα φιλά ο ουρανός
του γέλιου σου μεθύσι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-06-2012 |