Τι μας συνέβη Δημιουργός: doraki t trelo paokaki, Δώρα Καλησπέρες :D Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι μας συνέβη
να καταλάβω δεν μπορώ
πως φτάσαμε και μιλάμε
σαν ξένοι τόσο καιρό
Τι μας συνέβη
να καταλάβω προσπαθώ
λέγαμε αγαπιόμαστε
που να πήγε η αγάπη απορώ
ΡΕΦΡΕΝ:
Εμείς λατρεύαμε ο ένας τον άλλον
που πήγε τόση αγάπη, τόση λατρεία
εμείς κοιταζόμασταν στα μάτια
και γινόμασταν και οι δυο μαζί θυσία
Εμείς λατρεύαμε ο ένας τον άλλον
που να χάθηκε τόσος πόθος και θαυμασμός
εμείς κοιταζόμασταν στα μάτια
και γινόμασταν ένα, υπήρχε σεβασμός
Τι μας συνέβη
δεν γίνεται να το πιστέψω
δεν ανταλλάσουμε κουβέντα
και πως να τ'αντέξω
Τι μας συνέβη
δεν γίνεται να το χωνέψω
έλεγα ακόμη και αν φύγεις
μοναχή μου θα παλέψω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-06-2012 |