Μοναρχία Δημιουργός: KTiNoS Και όμως και οι Σπαρτιάτες είχαν 2 βασιλιάδες ένα κύριο (ΠΑΣΟΚ) και έναν παρακατιανό (ΝΔ) που ειναι η διαφορά ? Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Του Γιωργάκη ο Μπαμπάς
του έδωσε ένα κομματάκι
να του φύγει το μεράκι.
Του Κωστάκη ο Μπάρμπας
που ήτανε και @@αράς
του έδωσε μια κομματάρα
να βολέψει τη κωλάρα
(που ήτανε και 4χ4 παναθεμά την)
Ο Γιωργάκης κι ο Κωστάκης
δεν ξυπνήσανε πρωί ποτέ
στις πέντε και δεκαπέντε.
Ο Γιωργάκης κι ο Κωστάκης
δεν φοβηθήκαν ποτέ
ότι δεν έχουν νοίκι
Η χώρα τους ανήκει !
Ο Γιωργάκης κι ο Κωστάκης
δεν έτρεξαν ποτέ
στο Παίδων νύχτα .
-έτρεχε το Παίδων-
Ο Γιωργάκης κι ο Κωστάκης
στην Αμερική σπουδάζαν
και οι δυό
σε κολέγιο ιδιωτικό.
Μακριά από το Ελληνικό
σύστημα μορφωτικό
αναχρονιστικό
Ο Γιωργάκης κι ο Κωστάκης
παιδιά μιας άλλης εποχής
ΜΟΝΑΡΧΙΚΗΣ
Κληρονόμησαν μια χώρα
που έχει πάντα μπόρα.
Οι φτωχοί ιθαγενείς
μονολογούν ολομερής
ζητείται ελπίς
ζητείται ελπίς
Μα είναι σε όλους τους γνωστό
ετούτο το σοφό ρητό
πως όποιος ζει ελπίζοντας
αποθαίνει χέζοντας !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-12-2005 |