Με Τα Ποδηλατα Στην Εξοχη Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό μεσημέρι, μακάρι να μην είσαστε κουρασμένοι πολύ από την εργασία σας και τις υποχρεώσεις σας. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ[/I]
[B]Με τα ποδήλατα στην εξοχή,
Τη καλοκαιρινή εποχή,
Στων λουλουδιών τη μοσχοβολιά,
Τιτιβίζουν γλυκά τα πουλιά.
Με τα ποδήλατα στην εξοχή,
Στη πιο ζεστή υποδοχή,
Τα ψάθινα καπέλα στα μαλλιά,
Στου δειλινού την αντηλιά.
Με τα ποδήλατα στην εξοχή,
Γυρίζουν γρήγορα οι τροχοί,
Να πιούμε τη δροσοσταλιά,
Στου Αϊ Ηλία τη σπηλιά..
Με τα ποδήλατα στην εξοχή,
Θέλουμε με όλη τη ψυχή,
Να ζήσουμε με τα παλιά,
Τη παιδική ανεμελιά.[/B][/align]
[align=right]
+ 28/6/12
Παντελής.[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-06-2012 | |