Εκανες το λαθος σου Δημιουργός: mytilinia, georgia simini Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ
Έκανες το λάθος σου
πολύ να με πληγώσεις
για μια ακόμα φορά
στραβά να μου χρεώσεις.
Έκανες το λάθος σου
δεν ήρθες με αγάπη
μονάχα ένα σίδερο
μου κάρφωσες στην πλάτη.
Πές μου, πες μου
αν με έχεις αγαπήσει
πες μου, πες μου
μήπως με έχεις μισήσει!
Θεέ μου, θέε μου
πόσο να αντέξω θέε μου
που με σκοτώνεις
και γω ακόμα σ' αγαπώ
ναι ακόμα, αντέχω να σ' αγαπώ.
Έκανες το λάθος σου
και ξέχασες τα πάντα
τώρα μονάχη έμεινα
σαν άγραφη μπαλάντα.
Μίλησα με τον θεό
του είπα να σε προσέχει
τα μάτια σου αν δε τα δω
του είπα να προσέχει.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΜΙΝΗ Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-06-2012 |