Είναι μακριά μου , Μα κοντά μου… Δημιουργός: zanneiotisa, Αναστασία-Νικολέττα Αγάθου Καλή σας μέρα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εκανα απόψε μια βόλτα στην Πειραϊκή
Κι τον είδα ,
χωρίς την παρουσία του εκεί.
Το δροσερό αεράκι που με αγκάλιαζε
Η ζεστή αύρα του
Η θάλασσα που τα πόδια μου τυλιγε
Το καυτό άγγιγμα του
Κάθε βράχος μαστιγωμενος από τη θάλασσα δίπλα μου
Κάθε πονεμένο δάκρυ του
Τα μικρά άσπρα κοχύλια
Η αγνή ψυχή του
Κάθε χρωμα του ηλιοβασιλέματος
Η ματιά του
Η μυρωδιά των λουλουδιών
Το υπέροχο άρωμά του
Κι όλα μαζί ,
Η αγάπη του…!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-07-2012 |