Απροκάλυπτα Δημιουργός: φαλτσετα, Γιαννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κοινωνικά παντοπωλεία...
Συσσίτια πεινασμένων
Χιλιάδες γιατί αναπάντητα...
Χιλιάδες γιατί ανέγγιχτα...
Ικανοποιημένοι οι πεινασμένοι
Ικανοποιημένοι κι οι λυπούντες
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι αξιοθρήνητοι
Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω...
Σίγουρα οι πεινασμένοι δεν το επέλεξαν
Των λυπούντων είναι επιλογή
Τους αρέσει να βοηθάνε
Χωρίς να ρωτάνε τους είναι πιό εύκολο
Απ' τη μια σε πτώματα πατάνε
κι απ΄την άλλη τρέχοντας βοηθάνε
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε!
Τις τιμές ενδόψυχα κυνηγάνε
Παράδοξο? καθόλου! εξηγήσιμο...
Βαθιά μέσα τους ξέρουν
Οτι είναι ένα τίποτα
Προσπαθούν όμως
Να εξαγοράσουν Τιμή
Οι καθημερινά άτιμοι! Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-07-2012 |