δράκοι μελοποιημενο Δημιουργός: jota gerogiorgi μουσική Χάρης Καλαμπακάκης!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info δράκοι μπήκαν στη ζωή μας
και μας καίνε με φωτιές
μας τρομάζει η ματιά τους
άγριες βγάζουνε κραυγές
η ζωή μας κινδυνεύει
είμαστε έρμαια του χθες
η ελπίδα μας στερεύει
παίζεις μπάλα θες δε θες
ο ήλιος λάμπει,μάς τον κρύβουν
το φεγγάρι...κλαίει συχνά
δε γουστάρω άλλο ζόρι
και ζωή με δανεικά
γίναν όλα εφιάλτης
κάθε βήμα κι έφοδος
ξαφνιασε τους εσύ πρώτος
δείξ τους που ναι η έξοδος
παριστάνουν τους σπουδαίους
για να σ εχουν στη σκιά
μα σαν δουν πως δε φοβάσαι
δύναμη δεν έχουν πια Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-07-2012 |