Το κάστρο της συννεφιάς Δημιουργός: ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ καλησπέρα στιχοπαρέα ,καλή βδομάδα ,να είστε καλά απο τη καιόμενη Λάρισα..!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το τραγούδι λέει
είμαι εδώ
μα εσύ είσαι
μια χάρτινη σιωπή
τρύγησες τη καρδιά
βούτηξες τη ματιά
στη γυάλα της συννεφιάς.
Πριόνισες
της ψυχής την αστρέχα
ρίζωσε μια μελαγχολία
θαρρείς '
δεν άγγιξες
του Ολύμπου τη κορυφογραμμή
εγώ ακροβάτησα σ΄αυτήν
τη διάλεξα.....με διάλεξε
μπορεί
εκεί που τα χιόνια
αφήνουν λωρίδες χνάρια τους
μες του κατακαλόκαιρου την αφή.
Το κάστρο αιώνες
κείτεται ορθό
καμαρώνει
για του εαυτού του
τις απαντοχές
δεν δειλιάζει
στου δειλινού
τις καρμικές επαφές
στιλβώνει
τις χορδές του χθές...
Ιούνιος 2012 Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-07-2012 |