συρικνώσεις Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-Γιωργάκη...Γιωργάκη..
-μπρρρρ..εσύ είσαι ντάντυ?
-εγώ ειμαι βρε ξύλο απελέκητο !
-μα τι έχεις μαζί μου και το ρίχνεις στην ξυλουργική?
-θυμάσαι βρε τί κομμα σου παράδωσα?
-ε και τί μ αυτό ντάντυ μου?
-το έκανες απόκομμα βρε Μαργκαρετομούρη !
-ε όχι και απόκομμα,απλά το συμάζεψα λιγάκι !
-συμάζεμα το λες βρέ,να σε ξεπεράσει ο Τσίπρας?
-μην ανησυχείς ντάντυ,πάλι με χρόνους με καιρούς,πάλι δικά μας θάναι
-βρε κάναμε αμάν,ο παππούς σου κι εγώ ,να συρικνώσουμε τα κουμμούνια
-εγώ όμως τα κατάφερα καλλίτερα απο σάς τους δυό !
-τί θέλεις να πείς ποδηλατοκαβαλημένε μου?
-συρίκνωσα ολόκληρο το λαό !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-07-2012 |