Τι να σου πω που δεν μπορώ να βρω λόγια Δημιουργός: doraki t trelo paokaki, Δώρα Καληνύχτες!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι να σου πω που δεν μπορώ
να βρω λόγια για να σου μιλήσω
για να σου 'λεγα πόσο πολύ μου
έλειψες και να 'ρθεις πίσω
Τι να σου πω που δεν μπορώ
να βρω λόγια για να σου αφιερώσω
και ό'τι έχω και δεν
έχω να σου το δώσω
ΡΕΦΡΕΝ:
Μα μόλις σε βλέπω
λυγίζουν τα γόνατά μου
και πάει να σπάσει
στα δυο η καρδιά μου
Μα μόλις πάω να σ'αγγίξω
θέε μου πόσο τρέμω
δεν μπορώ να ανασάνω
αρχίζω να καταρρέω
Τι να σου πω που δεν μπορώ
να βρω λόγια για να σου χαρίσω
να δεις τι νοιώθω πριν περάσει
η ώρα πριν αργήσω
Τι να σου πω που δεν μπορώ
να βρω λόγια να σου γράψω
για να δεις πως να σ'αγαπάω
αποκλείεται να πάψω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2012 |