H νεολαία στην Αθήνα Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης καλή μέρα σε όλη τη παρέα ..!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
H νεολαία στην Αθήνα
H νεολαία στην Αθήνα
δε φοβάται και τη πείνα
τώρα βρήκανε τη λύση
στη θάλασσα ρίξανε τη κρίση .
Mε μετρό και λεωφορεία
δύο δύο, τρία τρία
πάνε μες τη παραλία
βρήκανε τη σωτηρία .
Όση ζέστη και αν κάνει
κανένας τώρα δεν τους πιάνει
είναι δίπλα στο λιμάνι
κάνουν μπάνιο μάνη μάνη .
Μες τη θάλασσα βουτάνε
χέρια πόδια τα χτυπάνε
πολύ ωραία κολυμπάνε
και τη μέρα τη περνάνε
Παίζουν μπάλα στη παραλία
κάποιοι κάνουν συναυλία
η αλήθεια είναι μια
είναι αθώα κοινωνία .
12/07/2012
Θύμιος Κορίνης
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2012 |