Βράχος και Θάλασσα ( Ο απόλυτος έρωτας ) Δημιουργός: Γιώργος Φωκάς, Γιώργος Φωκάς Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κοίτα τον βράχο πως κατεβαίνει
στην αγκαλιά της γλυστράει και μπαίνει
νερό κι αρμύρα
ξέρει πως τρώει τα σωθικά του
όμως για πάντα θα ναι κοντά του
το θελε η μοίρα
Ρεφραίν
Είναι από χρόνια ετούτη η αγάπη
ρώτα τον ήλιο και τη σελήνη
δεν ξέρει πόνο μήτε δάκρυ
μόνο φουρτούνα και γαλήνη
Εκείνη λάγνα κρατάει το ίσο
ούτε ένα χάδι παραπανίσιο
στο σύρε κι έλα
μα ξάφνου φίδι σέρνει την γλώσσα
τα πήρε όλα θέλει άλλα τόσα
αγάπης τρέλλα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2012 |