Δεν έχω λόγια Δημιουργός: χρηστος καραμανος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στερέψανε τα λόγια μου καλή μου,
εσύ είσαι τα πάντα στη ζωή μου,
σε προσεγγίζω με ανοιχτή καρδιά,
είσαι αυτού του κόσμου η ομορφιά.
-
Για παντρειά είναι τα παιδιά σου,
μετά ίσως να έρθει και η σειρά σου,
ως τα βαθιά γεράματα μαζί σου,
θα γλυκομασουλάω το κορμί σου.
-
Η Κύπρος μας έφερε τόσο κοντά,
εκεί ρούφηξα τα πρώτα σου φιλιά,
ένοιωσα πόσο πολύ σε θέλω κούκλα,
χρόνια συζούσα με μια πανούκλα.
-
Κι εσύ έναν αδιάφορο είχες στο πλάι,
που δεν έχει μάθει να συγχωράει,
είναι εγωιστής και δεν σε αφήνει,
με τρόπο από μένα σε απομακρύνει.
-
Δήθεν σε σπρώχνει προς τα παιδιά,
στα ρίχνει εύκολα στην αγκαλιά,
αντί να τα βροντήξεις όλα για μένα,
μιλάς για νεύρα πούχεις σπασμένα.
-
Θέλω διακοπές μόνο μαζί σου πια,
δεν την αντέχω άλλο την μοναξιά,
σε σκέφτομαι νύχτα και μέρα συνεχώς,
άκου πως είναι της καρδιάς μου ο αχός.
-
Σπάσε δεσμά, μα και κατεστημένα,
προτίμησε επιτέλους, μονάχα εμένα,
εγκαταστάθηκες οριστικά στα σωθικά,
κοντά σου, καλή μου, βρήκα τη γιατρειά.
-
Ιδανική αγάπη σε είπα απ την αρχή,
γεμάτη προτερήματα, έχεις ψυχή,
η ανταλλαγή των συναισθημάτων εμπνέει,
όποιος μας εμποδίζει πλέον, θα παραπαίει.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2012 | |