Ζητείται άντρας Δημιουργός: ilianthos, Γιώργος Κανλής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έκανες συγκρίσεις στα φιλιά,
γι' αυτό και άλλαζες κρεβάτι,
έκανες συγκρίσεις στα φιλιά,
γι' αυτό και έμεινες στο ράφι.
Βαδίζεις τώρα τα σαράντα,
το μόνιμο σου ψάχνεις νά 'βρεις άντρα,
τα δεύτερα σου άντα αναλλώνεις,
και όλο με εσένανε μαλλώνεις.
Τυχαία, μου 'πεσε μια στήλη,
στις αγγελίες που 'χες στείλει,
" Ζητείται άνδρας να με πάρει "
διαθέτω σπίτι στ' ακρογιάλι
και μια καρδιά πολύ μεγάλη !
Βαδίζεις τώρα τα σαράντα,
μακάρι νά 'σουνα τριάντα,
τα δεύτερα σου άντα αναλλώνεις
και όλο με εσένανε μαλλώνεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-12-2005 | |