η ταράτσα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-άκουσε σύντροφε,χλεμπονιάρη και μειλίχιε !
-σ ακούμε αερόσακκε πάσης αντισυνταγματικότητας !
-δέν πάει άλλο ..
-τί δεν πάει άλλο πνεύμα οξύμωρο και οσφυοκαμπτικό?
-δεν αντέχω τις αυτοκτονίες των κολίγων σύντροφε χλεμπονιάρη !
-και τί προτείνεις για να εξαλειφθούνε φουσκαμπούκη μας?
-να κατεδαφίσουμε καθε μπαλκόνι ,για να μη πηδάνε απο κεί !
-το ίδιο θα κάνουμε και με κάθε ταράτσα πνεύμα οξύμωρο?
-φυσικά ,εκτός απ την δική μας ταράτσα μειλιχιε μυστακοφόρε μας !
-και γιατί όχι με τη δική μας ταράτσα ,για να καταλάβει και το μουστάκι μου?
-γιατί χωρίς ταράτσα,πως θα την κάνουμε ταράτσα και θα του δίνουμε?
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2012 |