Μέσα στη πόλη Δημιουργός: Lamogio20, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μες των χειλιών σου τις καυτές ανάσες
κυκλοφορώ μέσα στη πόλη των τρελών
μες των ματιών σου τις οφθαλμαπάτες
γίνομαι ένα με της καρδιάς σου των ανθών
Μες σε υπόγεια στένα συνομιλώ
πάνω στις στέγες κρύφτηκε η θέα
και οι σκιες στο φως των αστεριών
σβήσαν απόψε, δεν μου κανάν παρέα
Πέριμενα ένα σήμα από καπνό
κάποιο παράξενο παιχνίδι μες τη νύχτα
μα ώσπου να 'ρθεις να πεις το μυστικο
της μοναξιάς μου ήρθε η καταιγίδα Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-07-2012 |