Xωρισμοι Δημιουργός: de la flores Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΧΩΡΙΣΜΟΙ
Φόρεσα τα ρούχα μου
μάζεψα τα μαλλιά μου
συμμάζεψα την τσάντα μου την κρέμασα στον ώμο και ξεκίνησα....και τελείωσα....και δεν ξέρω..
Στο άλλο μου χέρι δεμένη με λουράκι η καρδιά ακολουθούσε το κατώπι σερνώμενη
(πιότερο από εξάντληση παρά από αντίσταση)
Λίγο θα την κρατώ δεμένη μεχρι να συνηθήσει το νέο μονοπάτι, το νέο της σπίτι
κι ύστερα πάλι λίμπερτη ...δίχως λουρί μήτε δεμένη
δεν τη φοβάμαι τώρα πια ...είναι εκπαιδευμένη.
DE LA FLORES
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-07-2012 |