κώνωπες Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-μειλίχιε ,ώς πιο σοφός λόγω μύστακος,τί προτείνεις ?
-επάνω σε τί φουσκαμπούκη μας?
-σχετικά με τα κουνούπια εκ Νείλου !
-εννοείς του Άγιου Νείλου στον Πειραιά ?
-δεν εννοώ του Πειραιά ,ρελαντίγλωττε μας
-δηλαδή?
-εννοώ τα εξ Αιγύπτου Τσιπραφάγε μας !
-δηλαδή πυραμιδίσια κουνούπια ,για να καταλάβει και ο μύστακας μου?
-Φαραωνικά θα έλεγα !
-επομένως ζητάς μια Φαραωνική λυση ,έτσι δεν είναι?
-ακριβώς μειλίχιε !
-ας τα κλείσουμε τότε σε σαρκοφάγους !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-07-2012 |