Bάλαν' το λύκο για τσομπάνοι Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης καλή μέρα σε όλη τη παρέα ..!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Bάλαν' το λύκο για τσομπάνοι
Bάλαν' το λύκο για τσομπάνη
τα πρόβατα για να φιλάει
το κοπάδι δεν του φθάνει
θέλει και άλλα για να φάει !
Όταν μπήκαν στην εφορία
ήταν όλη τους φτωχή
και μπροστά στη κοινωνία
φάγανε ' με όλη τι ψυχή !
Στείλτε χαιρετίσματά
σε αυτή την εξουσία
μας πήρανε τα χρήματά
με χαράτσια και εφορία !
Πάρτε ,πάρτε ,πάρτε τα λεφτά
απ 'του φτωχού το κουμπαρά
μη πειράζετε τους άλλους
τους τρανούς και τους μεγάλους !
Πάντα ,πάντα στην Ελλάδα
υπήρχαν άγραφοι κανόνες
κάποιοι που είχαν «εξυπνάδα»
ήταν και απατεώνες !
Κλέψαν' ,κλέψαν' ,κλέψαν' τα λεφτά
από το κράτος φουκαρά
φτιάξαν ‘ βίλες και πισίνες
πήρανε και λιμουζίνες !
Κάποιοι άλλη καρχαρίες
φτιάξαν' οφ σορ εταιρείες
κάποιοι δεν αφήσαν μια
τα πήγανε στην Ελβετία !
Πάρτε ,πάρτε ,πάρτε τα λεφτά
απ 'του φτωχού το κουμπαρά
μη πειράζετε τους άλλους
τους τρανούς και τους μεγάλους !
15/07/2012
Θύμιος Κορίνης
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-07-2012 |