Και θα μας μείνει η περιέργεια Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ...... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
Και θα μας μείνει η περιέργεια
Γιατί δεν αποτολμήσαμε
Και ο καθένας θα το θεωρήσει νίκη ή ήττα
Ανάλογα με το σκεφτικό του
Νίκη που δεν ενδώσαμε στα θέλω
Ήττα που χάσαμε κάτι
Που ίσως ήταν ωραίο
Ανθρώπινες μαλακίες
Και η ζωή συνεχίζεται
Μαθαίνουμε ίσως για το επόμενο
Αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε
Γι αυτό που τώρα αντιμετωπίζουμε
Έτσι είναι η ζωή
Ξαφνικά κάποιο ενδιαφέρον
Τροφοδοτεί και φέρνει στην επιφάνεια
Την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα μας
Θέλουμε αλλά όπως εμείς το θέλουμε
Ο άλλος να μας πείσει
Ότι σκέπτεται και συμπεριφέρεται
Όπως εμείς θα τον προγραμματίσουμε
Και θα μας μείνει η περιέργεια
Γιατί δεν αποτολμήσαμε
Όπως και σε τόσα άλλα
Που όταν τα αναπολούμε, μας τρώει το αν
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 15/07/2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-07-2012 |