Το μαύρο πουκάμισο Δημιουργός: ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΟΖΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΟΖΗ Στον ΓΚ φυσικά!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε γνώρισα θυμάμαι ένα βράδυ
μέσα στις νότες σου προσπάθησα να μπω
σε φίλησα θυμάμαι στο σκοτάδι
μεσ' τη βροχή χορέψαμε τανγκό.
Το μαύρο σου πουκάμισο φορούσες
κι ένα κουμπί τρεμόσβηνε τον πόθο
στο στήθος σε κοιτούσα και πονούσες
τα μάτια μου φωτίστηκαν με φόβο.
Μα πέρασαν οι μήνες σαν ποτάμι
κι έχασα τα μάτια σου τα δυο
που να σαι τώρα Θεέ μου ποιο καράβι
να σ' οδηγεί σε πέλαγο αδειανό.
Φόρα το μαύρο σου πουκάμισο και πάλι
εκείνο που μ' αρέσει πιο πολύ
για να σε βλέπω στης καρδιάς μου το λιμάνι
να περπατάς με την ψυχή σου ανοιχτή.
Το μαύρο σου πουκάμισο να βάλεις
και κρύψε με στο γιακά για να κεντώ
στο λαιμό σου τα φιλιά που μου προστάζεις
για ακόμα μια φορά να σ' αγαπώ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-07-2012 |