Λόγια στον αέρα Δημιουργός: zo0z31710, Εύα ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ: δεν με αντιπροσωπεύει απλά είχα έμπνευση :Ρ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όμορφα λόγια
Ψεύτικα λόγια
τα παρέσυρε ο αέρας
μαζί με τον ενθουσιασμό
Είσαι υπέροχη
Δεν έχω νιώσει έτσι ξανά
Ψυχή μου σε λατρεύω
και πάντα θα σε αγαπώ
Είσαι το φως της αυγής
έδιωξες τα σκοτάδια μακρυά
είσαι τα πάντα, αυτό που γυρεύω
ποτέ δε θα φύγω, δε θα χαθώ
Όμορφα λόγια
Ψεύτικα λόγια
τα παρέσυρε ο αέρας
μαζί με τον ενθουσιασμό Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-07-2012 |