Δεν θέλω γράμματα Δημιουργός: doraki t trelo paokaki, Δώρα Καλό Μεσημέρι! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν θέλω γράμματα
που να χωρίζουν σιωπηλά
που να σκίζουν στην μέση
μια γεμάτη καρδιά
Δεν θέλω γράμματα
που να χωρίζουν σιωπηλά
που να με αφήνουν
χωρίς μια αγκαλιά
ΡΕΦΡΕΝ:
Δεν θέλω λόγια εγώ
σε δικά σου γράμματα
δεν θέλω λόγια που
να τα πεις φοβάσαι
Δεν θέλω λόγια εγώ
σε δικά σου πράγματα
δεν θέλω λόγια που
δεν θα τα θυμάσαι
Δεν θέλω γράμματα
που να χωρίζουν σιωπηλά
που να τσακίζουν
έντονα την δική μου βραδιά
Δεν θέλω γράμματα
που να χωρίζουν σιωπηλά
που να ραγίζουν
όπως ράγιζαν και παλιά. Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-07-2012 |