Γύρω στις 5:30 Δημιουργός: Τσίου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Την ώρα αυτή,
γύρω στις 5:30 και για μισή ώρα,
κάθομαι.
Και περιμένω.
Έχω αφιερώσει μισή ώρα στην αναμονή.
Ό,τι κι αν κάνω το σταματώ.
Και περιμένω.
Όχι κάτι συγκεκριμένο, μόνο κάθομαι να δω αν θα ρθει,
και φαντάζομαι είσοδο εντυπωσιακή
αντάξια της σημαντικότητάς του.
Ή μήπως μου ΄ρθει σεμνά ντυμένο;
Αλήθεια δεν θα το θελα αυτό.
Θα νομίζω πως τζάμπα περίμενα.
Τέλος πάντων,
αρκεί να έρθει και τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα.
Θα έρθει.
Είμαι σίγουρος.
Αλλά φοβάμαι.
Φοβάμαι πως όταν
Θα το χω κόψει αυτό το συνήθειο. Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-12-2005 | |