Μα Δημιουργός: doraki t trelo paokaki, Δώρα Καλημέρες πολλές! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γύρισα στο σπίτι μου
και σε έψαχνα μα εσύ
δεν υπήρχες πουθενά
και έμεινα να σε ψάχνω
Δόθηκα σε 'σένα
σώμα και ψυχή
και το μέλλον μας
χωρίς εσένα φτιάχνω
ΡΕΦΡΕΝ:
Μα να σε πιάσω δεν μπορώ
σε έχω χάσει από καιρό
να σε κρατήσω δίπλα μου τώρα
δεν γίνεται έχει περάσει η ώρα
Μα να σε αγγίξω δεν είναι εφικτό
να σε αγκαλιάσω,μα απορώ
πότε θα γίνει αυτό το συμβάν
να μην με νοιάζει το πριν και το μετά
Γύρισα στο σπίτι μου και
απελπισμένη βρέθηκα
ένα είδωλο να κοιτάζω
στον καθρέφτη
Δόθηκα στην αγάπη μα
πλέον βαρέθηκα
να αναζητάω της
καρδιάς μου τον κλέφτη. Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2012 |