Μέσα στης σιωπής τον πανικό Δημιουργός: l;)ena, lena Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στης σιωπής τον πανικό
σ' ένα δάσος όλο εγωισμό
χαράματα με βρήκαν να διώχνω
ξώτικα που είπανε λατρεύω
ήρθαν σαν θύμησες καυτές
ιδρώτας στο μετωπό μου
γύρισα τα μάτια μου να δω
στο νερό τον εαυτό μου
και η Νεραίδα μου εγνεψε γλυκά
μια σταγόνα μέλι στα δάκρυα
κάνε να με θέλει στα αγρια
φιλιά της μοναξιάς
που μόνο εσύ χωράς
Άσε τα κελιδιά στο παραθύρι
πάρε με αγκαλιά
μη μου χαλάς απόψε το χατήρι
γίνε έρωτας κορμί να δίνεις
πάψε να μιλάς φίλε απλά
θελω να με πίνεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2012 |