Σιγά σιγά Δημιουργός: prince philip, Φίλιππος Στιχολάου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σιγά σιγά σε ξεπερναω
κ ούτε αναμνησεις κρατάω πια
νεα πορεία γι άλλου τραβαω
και η καρδιά μου ξαναχτυπα
δεν θέλω ν ακούω τ όνομα σου
θα φυγω όσο γίνεται μακρια σου
το γελιο όταν έχει γίνει δακρυ
θα πει πως δεν υπάρχει πια αγαπη
πότε σου δεν μ αγαπησες στ αλήθεια
για σένα ήμουν μόνο μια συνηθεια
ο ερωτας που γρηγορα περναει
κι αφηνει πάντα κάποιον να ποναει
σιγά σιγά σε ξεπερναω
τον εαυτό μου ξαναγαπαω
κι εσύ μπογιά ξεθωριασμενη
με στο μυαλό μου αραχνιασμενη
δεν θέλω ν ακούω τ όνομα σου
θα φυγω όσο γίνεται μακρια σου
το γελιο όταν έχει γίνει δακρυ
θα πει πως δεν υπάρχει πια αγαπη
πότε σου δεν μ αγαπησες στ αλήθεια
για σένα ήμουν μόνο μια συνηθεια
ο ερωτας που γρηγορα περναει
κι αφηνει πάντα κάποιον να ποναει
σιγά σιγά σε ξεπερναω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2012 |