Θάλασσα μου Δημιουργός: ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ καλησπέρα στους φίλους ,καλό μήνα με υγεία και με τα αυγουστιάτικα φεγγάρια να μας ταξιδέψουν στης ψυχής τα όνειρα....!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κυρίαρχος στα όνειρα μου
καθοδηγείς τα βήματα μου
μέθη τα όρια σου
κουκίδα άβατη
λευθερώνεσαι
στη βραχοσπηλιά της φωτιάς μου.
Θάλασσα αγάπης
σαν το κύμα
λαθρεπιβάτης
η αγκαλιά σου
χρυσίζον γαλάζιο
η αχτίδα της ματιάς σου
αχαλίνωτη η στεριά μου
τρυγεί τα φιλιά σου.
Το λιθαράκι της ευτυχίας
φάρος καταμεσής
φέγγει
για τη νησίδα της νηνεμίας
στρώνει ο έρωτας
υφαίνει η νύχτα
τη κλίνη
με το σεντόνι των θέλω
αραχνούφαντο το εγώ
ανθεί
με το ρόδο του εμείς.
Γελάει η σιωπή
στο ρυθμό σου
καλοκαίρι μου
σκορπίζει η αιθάλη
ανασαίνει η φωνή
στο τέμενος τ' απόκρυφου σου
παρασέρνομαι στα βάθη
εδώ είναι
το σέλας της ζωής
ο ύμνος της αυγής '
εσένα ήλιε μου
στη χούφτα μου κρατώ
στα χείλη σου ξεδιψώ
στο κορμί σου
φορώ τον ουρανό
το όνειρο ζωντανό.
Αυγουστος 2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2012 |