η γέννα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος με τα νέα μέτρα ,όλα να τα περιμένουμε Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -πονάωωωωωωωω !
-πονάτε?
-ναι,πονάωωωωωω !
-έχετε τα λεφτά της γέννας προκαταβολικά ?
-δεν τα έχω γιατρέ μου ,είμαι φτωχιά !
ε τότε τι θέλετε να σας κάνω?
-μα πονάω,δεν το καταλαβαίνετε?
-εξηγείστε της αδελφή ,γίνεται πολύ κουραστική !
-κυρία μου,εδώ δεν είμαστε Δημόσιο Νοσοκομείο,το καταλαβαίνετε?
-μα τα έχουνε κλεισει τα Δημόσια ,πού να πήγαινα η δόλια?
-υπάρχουνε και μαμές,τί να σας κάνουμε?
-πονάωωωωωωωωωω
-γιατρέ ,φάνηκε το κεφαλάκι του,τί να κάνω?
-σπρώξτο γρήγορα μέσα,εδώ δεν είμαστε φιλόπτωχο ταμείο !
-γεννάωωωωωωωωωω
-ουαααααααααααααααα
-δεν την πρόλαβα,τώρα τι κανουμε?
-το κρατάμε για ενέχυρο, μέχρι να μας πληρώσει !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-08-2012 | |