νυχτεροφτερουγίσματα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info φλάπ-φλάπ-φλάπ
-μπρρρρρ..ποιός είσαι εσύ νυχτιάτικα?
-ο μπαμπάς σου είμαι κοντορεβιθούλη μου!
-μη με λες έτσι σε παρακαλώ !
-καλά ντέ, θα σε λέω μινιόν-ανφάν !
-αυτό κάπως τρώγεται, σας ακούω !
- ακόμα με τον χλεμπονιάρη είσαστε?
-ε τί να κάνουμε ,δεν βρίσκαμε αλλού δουλειά !
-και η νταρντάνα η αδελφή σου το ίδιο?
-περιμένει την πτώση του,για ν αναλαβει μαζί με την ελιά της !
-ακόμα δηλαδή να μεγαλώσουνε οι κυνόδοντες της?
-το προσπαθεί ,δαγκώνοντας τα ούλα της !
-βρε ,ρεζιλέψατε την δυναστεία μας ,το καταλαβαίνεις?
-κάνουμε το κατα δύναμη μπαμπά !
-βρε στην εποχή μου,ρίχναμε κυβερνήσεις,ακόμα και τη δική μας !
-τώρα όμως, δεν υπάρχει κυβέρνηση για να ρίξουμε !
-μα τί λές,σάλεψες ζουμπά μου?
-μα την ριγμένη κυβέρνηση θα ρίχναμε?
-πέσ μου τέτοια,για να χαρούν και οι νυχτεριδοφτερούγες μου !
-ένας,ένας,λακίζουνε απ το μαντρί !
-δηλαδή,ακόμα δεν τα βρήκε ο χλεμπονιάρης με τους δικούς του?
-τα βρήκε με τους άλλους δύο !
-εννοείς,ότι ένδοξη Δεξιά μας,έγινε κώλος και βρακί με Βενιζέλο και Κουβέλη?
-μα πάντοτε ήτανε,απλά τώρα το επισημοποίησαν !
-θλίβομαι γιέ μου !
-μα γιατί θλίβεσαι πατέρα ?
-γιατι θα πέσουνε και οι τρείς μαζί και δεν θα μείνει κόμμα για να σας υιοθετήσει
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-08-2012 | |