η ατομική βόμβα Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης καλή μέρα σε όλη τη παρέα ..!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info η ατομική βόμβα
Ο πόλεμος είχε πλακώσει
στην ανατολή, και δύση
η δυτική για να τελειώσει
βρήκανε « ωραία» λύση !
Ήταν « θαύμα» της επιστήμης
η βόμβα η ατομική
απόκτηση μεγάλη φήμης
άπω την Αμερική !
Και το μπλοκ το δυτικό
πήρε απόφαση μεγάλη
να το κάνουν το κακό
για να φοβηθούν η άλλοι !
6 Αυγούστου το πρωί
Χιροσίμα ρίξανε
τη βόμβα την ατομική
και τον κόσμο πνίξανε !
Ήταν έγκλημα μεγάλο
βιβλική καταστροφή
δεν υπήρχε τέτοιο άλλο
πουθενά πάνω στη γη !
Για τον κόσμο που σκοτώσανε
κανείς δεν πήρε την ευθύνη
το κεφάλι τους γλιτώσανε
πουθενά δικαιοσύνη !
07/08/2012
Θύμιος Κορίνης
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-08-2012 |