Έβρεχε (new) Δημιουργός: doraki t trelo paokaki, Δώρα Καλησπέρα Σε Όλους. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Να που στα σκαλιά
σου η μέρα με ξυπνά
να που εκεί όλο το
βράδυ το πέρασα
Μακριά σου άλλη μια
νύχτα σαν να γέρασα
και ξαναγεννήθηκα όταν
θυμήθηκα την δική σου ματιά
ΡΕΦΡΕΝ:
Έβρεχε όλο το βράδυ
ο Θεός δεν με λυπήθηκε λεπτό
έβρεχε δεν είχα που να σταθώ
Έβρεχε και εγώ πάλι
εσένα σκεφτόμουνα απ' την αρχή
εσένα ήθελα αυτή την στιγμή
Να που στα σκαλιά
σου η μέρα με βρίσκει
να που εκεί όλο το
βράδυ την έβγαλα
Μακριά σου άλλη μια
νύχτα και έκλαιγα
και εσύ δεν ήσουνα εδώ
και με καλύπτανε οι ίσκιοι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-08-2012 |