τα σκόρδα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ντρίίίίν
-ποιός είναι νυχτιάτικα παρακαλώ?
-εγώ ο μπαμπάς σου νταρντάνα μου !
-ω καλησπέρα μπαμπά !
-σε πήρα,για να μάθω πώς είσαι !
-καλά έκανες,έχει και πανσέληνο απόψε !
-για πεσ μου,από κυνόδοντες πως τα πάς σπλάχνο μου?
-μεγαλώνουνε μέρα με την ημέρα !
-μπράβο,άλλωστε απο μένα πήρες !
-εμ απο ποιόν θάπαιρνα μπαμπά?
-το μπασμένο μας τι κάνει?
-έχει πρόβλημα με τα ούλα του !
-δηλαδή,ακόμα να μεγαλώσουνε οι κυνόδοντες του ?
-βρίσκοντα under construction !
-μη μου πείς πως δουλεύει σ εκείνο τον χλεμπονιάρη?
-μα και εγώ δουλεύω μαζί του,αναμένοντας την ευκαιρία ..
-σωστά,άλλωστε όταν θάρθει η ώρα σου,ξέρεις τι θα πράξεις !
-μα και φυσικά ξέρω ,περιμένω εκέινη τη στιγμή,πως και πώς !
-όμως μη ξεχάσεις να δαγκώσεις μόνο στην αριστερή πλευρά του λαιμού του !
-μα και βέβαια,δεν θάθελα να πληγώσω τη δεξιά μας παράταξη !
-ένα λεπτό,ν ανοίξω πιο πολύ το καπάκι , γιατι θα σκάσω απ τη ζέστη !
-με την ησυχία σου μπαμπά !
-για πέσ μου,τί καμει ο εφοπλιστής σου ?
-βρίσκεται στο Λονδίνο,στην Ολυμπιάδα !
-σε ποιό αγώνισμα κορούλα μου?
-στο ύψος επι παραστήματος !
-απο πολιτικές εξελίξεις πώς τα βλέπεις?
- δεν βλέπω φώς μπαμπά !
-μπρρρ..μη μιλάς για φώς !
-συγνώμη,ξεχάστηκα !
-ούφ,με κατατρόμαξες !
-μπαμπά,πότε θα σε ξαναδούμε?
-όταν πάψετε να τρώτε σκόρδα !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-08-2012 | |